Main content

ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE

Стара цена Нова цена 210 лв

Уникалният опит на Lancôme Génifique в областта на науката за микробиома вече е капсулиран в новия н ... Прочетете цялото описание

ADVANCED GENIFIQUE SENSITIVE

ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE

Серум за лице

textПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

 

ИНТЕНЗИВНО ВЪЗСТАНОВЯВА И УСПОКОЯВА КОЖАТА. ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА, ДОРИ ЧУВСТВИТЕЛНА И РЕАКТИВНА КОЖА.

 

Уникалният опит на Lancôme Génifique в областта на науката за микробиома вече е капсулиран в новия ни Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate – антиейдж серум за лице, подходящ за всеки тип кожа. Вече доказано укрепва кожната бариера и незабавно успокоява кожата.

Смяната на сезоните, въздействието на околната среда и стресът на съвременния живот могат да накарат кожата да реагира: стягане, дискомфорт, зачервяване, преждевременни признаци на стареене. Със своята уникална формула, обогатена със 7 пребиотични и пробиотични фракции, този интензивен възстановяващ концентрат спомага за укрепване на кожната бариера и предпазва от ежедневни агресивни фактори. Два концентрата в един, които не се смесват до първата употреба, за да запазят свежестта си. Синият концентрат, обогатен с антиоксиданти: ферулова киселина и витамин Е, се освобождава в серумната основа, за да се създаде интензивен възстановяващ концентрат, който спомага комфорта и възстановяването на кожата. Ограничава появата на пори и зачервяване. За всеки тип кожа, дори реактивна и чувствителна.

• УСПОКОЯВАЩ КОНЦЕНТРАТ С МОМЕНТАЛНО ДЕЙСТВИЕ
• ПО-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА
• МИНИМИЗИРА ПОЯВАТА НА ПОРИ И ЗАЧЕРВЯВАНЕ


КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Новият Advanced Génifique Sensitive е обогатен с пребиотични и пробиотични фракции, които незабавно успокояват чувствителната кожа. За 30 дни спомага възстановяването на кожата след кожни реакции, зачервяване, разширени пори и изравнява релефа на кожата.

След 4 седмици намалява появата на пори и зачервяване:

-26%* по-малко зачервяване
87%** повече комфорт на кожата

*Клинична оценка след 4 седмици, 56 жени
**Самооценка след 4 седмици, 56 жени
 


СЪСТАВКИ

Нов комплекс от пре– и пробиотични фракции, комбиниран със свежа 98% чиста ферулова киселина, витамин Е и хиалуронова киселина.

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма ревюта на български.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си