Main content

Idôle Nectar

Парфюмна вода

Открийте чистия и озаряващ емблематичен аромат Idôle, сега обгърнат в пристрастяващ апетитен акорд н ... Прочетете цялото описание

Стара цена Нова цена 218 лв

ЗА АРОМАТA

 

ПЪРВИЯТ ПРОВОКАТИВЕН НЕО ГУРМАН АРОМАТ ОТ LANCÔME

 

Открийте чистия и озаряващ емблематичен аромат Idôle, сега обгърнат в пристрастяващ апетитен акорд на пуканки. Аромат нектар за дамите, които водят по пътя към по-добро утре.

• НОВ ГУРМАН, ПРИСТРАСТЯВАЩ АРОМАТ
• ИНФУЗИЯ УСТОЙЧИВО ДОБИТИ РОЗА ИСПАРТА И БУРБОНСКА ВАНИЛИЯ 
• ХОЛОГРАМЕН ФЛАКОН В ПРАСКОВЕН НЮАНС
• ОПАКОВКА ОТ РЕЦИКЛИРАНИ МАТЕРИАЛИ


КАКВА Е РАЗЛИКАТА

Парфюмна вода Nectar е първият нео гурман аромат, наситен с апетитна нотка флорален взрив. Авангарден аромат, създаден да блести и да се отличава с акорд от суфле рози и нео-гурман акорд на пуканки. Парфюмна вода, която избухва в моментална пристрастяваща експлозия. Съставките с устойчив произход с инфузия роза Испарта и бурбонска ванилия създават аромат от бъдещето.

 

Промяната на флакона отразява нашия нов мощен тотем. От вътрешността до ръбовете, неговите блестящи цветове изразяват решителността и оптимизма на поколението, което желае да тръгне по пътя към по-добро бъдеще. Холографски ефект върху ореола създава луксозните линии на флакона. Още по-смело въздействие, създаващо истински обект на желанията. Пламтящата прасковена бутилка, изработена от рециклирано стъкло, е силно напомняне винаги да преследвате това, което сте създадени да бъдете.


КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Idôle L'Eau de Parfum Nectar е женствен аромат за поколението на жените лидери. Поколение, което отстоява това, в което вярва като личност, но върви по пътя към по-добро утре като общност. По-добра версия на себе си, по-добър свят: Idôles са лидери.

Външната опаковка е направена от рециклирани материали и нейната холограмна мантра с детайли служи като напомняне винаги да заявите своите Idôle мантри силно и ясно. Не сте родени като Idôle, но ще станете такъв, защото ЗАЕДНО сме по-силни, ЗАЕДНО постигаме, ЗАЕДНО НИЕ ВСИЧКИ СМЕ IDOLES.


text

СЪСТАВКИ

ПОВЕЧЕ ЗА АРОМАТА

Мощен тотем, който блести и се откроява, готов да освободи своята пристрастяваща и възхитителна енергия.

ПАРФЮМЕРИСТИТЕ

ИСТОРИЯТА НА ПАРФЮМНА ВОДА IDÔLE

ИЗМИСЛЕНО ОТ ЖЕНИ, НАПРАВЕНО ОТ ЖЕНИ

IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN
Аромат, посветен на по-справедливо, по-устойчиво бъдеще с жените на преден план. В Idôle роза Испарта е брана на ръка от жени, които споделят най-високо уважение към savoir-faire и ценностите на Lancôme за приятелство и солидарност помежду си.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ИДÔЛИТЕ

Създайте нов път напред, воден от новия аромат Idôle L'Eau de Parfum Nectar

МОЖЕ СЪЩО ДА ХАРЕСАТЕ

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си