Main content

Idôle Nectar

Стара цена Нова цена 230 лв

Открийте чистия и озаряващ емблематичен аромат Idôle, сега обгърнат в пристрастяващ апетитен акорд н ... Прочетете цялото описание

1 316 души наскоро разгледаха този продукт
Idole Nectar

Idôle Nectar

Парфюмна вода

ЗА АРОМАТA

 

ПЪРВИЯТ ПРОВОКАТИВЕН НЕО ГУРМАН АРОМАТ ОТ LANCÔME

 

Открийте чистия и озаряващ емблематичен аромат Idôle, сега обгърнат в пристрастяващ апетитен акорд на пуканки. Аромат нектар за дамите, които водят по пътя към по-добро утре.

• НОВ ГУРМАН, ПРИСТРАСТЯВАЩ АРОМАТ
• ИНФУЗИЯ УСТОЙЧИВО ДОБИТИ РОЗА ИСПАРТА И БУРБОНСКА ВАНИЛИЯ 
• ХОЛОГРАМЕН ФЛАКОН В ПРАСКОВЕН НЮАНС
• ОПАКОВКА ОТ РЕЦИКЛИРАНИ МАТЕРИАЛИ


КАКВА Е РАЗЛИКАТА

Парфюмна вода Nectar е първият нео гурман аромат, наситен с апетитна нотка флорален взрив. Авангарден аромат, създаден да блести и да се отличава с акорд от суфле рози и нео-гурман акорд на пуканки. Парфюмна вода, която избухва в моментална пристрастяваща експлозия. Съставките с устойчив произход с инфузия роза Испарта и бурбонска ванилия създават аромат от бъдещето.

 

Промяната на флакона отразява нашия нов мощен тотем. От вътрешността до ръбовете, неговите блестящи цветове изразяват решителността и оптимизма на поколението, което желае да тръгне по пътя към по-добро бъдеще. Холографски ефект върху ореола създава луксозните линии на флакона. Още по-смело въздействие, създаващо истински обект на желанията. Пламтящата прасковена бутилка, изработена от рециклирано стъкло, е силно напомняне винаги да преследвате това, което сте създадени да бъдете.


КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Idôle L'Eau de Parfum Nectar е женствен аромат за поколението на жените лидери. Поколение, което отстоява това, в което вярва като личност, но върви по пътя към по-добро утре като общност. По-добра версия на себе си, по-добър свят: Idôles са лидери.

Външната опаковка е направена от рециклирани материали и нейната холограмна мантра с детайли служи като напомняне винаги да заявите своите Idôle мантри силно и ясно. Не сте родени като Idôle, но ще станете такъв, защото ЗАЕДНО сме по-силни, ЗАЕДНО постигаме, ЗАЕДНО НИЕ ВСИЧКИ СМЕ IDOLES.


text

СЪСТАВКИ

ПАРФЮМЕРИСТИТЕ

ИСТОРИЯТА НА ПАРФЮМНА ВОДА IDÔLE

ИЗМИСЛЕНО ОТ ЖЕНИ, НАПРАВЕНО ОТ ЖЕНИ

IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN IMAGINED BY WOMEN, MADE BY WOMEN
Аромат, посветен на по-справедливо, по-устойчиво бъдеще с жените на преден план. В Idôle роза Испарта е брана на ръка от жени, които споделят най-високо уважение към savoir-faire и ценностите на Lancôme за приятелство и солидарност помежду си.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ИДÔЛИТЕ

Създайте нов път напред, воден от новия аромат Idôle L'Eau de Parfum Nectar

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма ревюта на български.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си