Main content

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE

Червило с пудрен матов финиш

Осигурява безупречен цвят благодарение на чистите си пигменти за дълготраен комфорт. С онзи пудрен м ... Прочетете цялото описание

Стара цена Нова цена 86 лв

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE

Изберете нюанс
196 - FRENCH TOUCH
Loading...


ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

 

ЧЕРВИЛО ЗА ПУДРЕН МАТОВ
ФИНИШ

L'Absolu Rouge Drama Matte е най-комфортното до момента червило за устни на Lancôme. Осигурява безупречен цвят благодарение на чистите си пигменти за дълготраен комфорт. С онзи пудрен матов финиш, за който копнеете. Майсторски капсулиран в нова луксозна опаковка от висок клас, произведена във Франция, разкриваща характерната тънка линия и култов златен пръстен. Дефинирайте устните си с едно нанасяне благодарение на новата изваяна като листо форма за ултрапрецизно нанасяне.

— ПУДРЕН МАТОВ ФИНИШ

— ДЪЛГОТРАЕН КОМФОРТ

— ИНТЕНЗИВЕН СВЕЖ ЦВЯТ
 


КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

Драматично въздействие без драмата на сухите устни.

Емблематичната формула за червило с матов финиш вече е обогатена с чисти пигменти за интензивен свеж цвят и екстракти от роза за траен луксозен комфорт. Предлага се в 18 нюанса, капсуловани в нова луксозна опаковка от висок клас: изработена във Франция, с изтънченост и savoir faire, всичко в едно. Ярък цвят и луксозна грижа, без да е необходим компромис. Интензивен цвят в съчетание с комфорт. Без сухи устни.
 


КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Нов елегантен ритуал: натиск върху емблематичния розов печат разкрива култовия златен пръстен отдолу. Усетете новата му чувствена извивка.

СЪСТАВКИ

Пригответе се за най-дръзкия матов финиш с L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick: дълготраен комфорт, безупречен цвят и пудрен матов финиш. Нанесете с едно движение и изберете от 18 нюанса. Драматично въздействие без драмата на сухите устни.
движение и изберете от 18 нюанса. Драматично въздействие без драмата на сухите устни. Емблематичната формула вече е обогатена с чисти пигменти за интензивен свеж цвят и с екстракти от рози за траен луксозен комфорт. Ярък цвят и луксозна грижа, без да е необходим компромис. Интензивен цвят в съчетание с комфорт за Вашите устни. Насладете се на изящни вечни нюанси или творчески почерк Star Shades с новата изваяна като листо форма. Капсулиран в нова луксозна опаковка от висок клас, изработена във Франция, която може да бъде персонализирана с нашата ексклузивна услуга за гравиране.

ПРЕДИ/СЛЕД

Открийте 18 нюанса за драматично въздействие.

HOW TO APPLY IT

  1. For a full coverage in one stroke, use the high point of the petal bullet to line the cupid's bow.
  2. Start at the center of the lip and moving outward - its intense pure pigments will dress up your lips.
  3. While its velvety texture delivers lasting luxurious comfort, feel its comfortable wear. Precise, effortless, for beautiful and absolutely matte lips.

ПОСТИГНЕТЕ ЖЕЛАНИЯ ВИД

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ

Открийте новия L'Absolu Rouge Drama Matte с Аманда Сийфрид.

Гледайте други видеоклипове

МОЖЕ СЪЩО ДА ХАРЕСАТЕ

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си