Main content

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE

Стара цена Нова цена 90 лв

Осигурява безупречен цвят благодарение на чистите си пигменти за дълготраен комфорт. С онзи пудрен м ... Прочетете цялото описание

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE

Червило с пудрен матов финишПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

 

ЧЕРВИЛО ЗА ПУДРЕН МАТОВ
ФИНИШ

L'Absolu Rouge Drama Matte е най-комфортното до момента червило за устни на Lancôme. Осигурява безупречен цвят благодарение на чистите си пигменти за дълготраен комфорт. С онзи пудрен матов финиш, за който копнеете. Майсторски капсулиран в нова луксозна опаковка от висок клас, произведена във Франция, разкриваща характерната тънка линия и култов златен пръстен. Дефинирайте устните си с едно нанасяне благодарение на новата изваяна като листо форма за ултрапрецизно нанасяне.

— ПУДРЕН МАТОВ ФИНИШ

— ДЪЛГОТРАЕН КОМФОРТ

— ИНТЕНЗИВЕН СВЕЖ ЦВЯТ
 


КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

Драматично въздействие без драмата на сухите устни.

Емблематичната формула за червило с матов финиш вече е обогатена с чисти пигменти за интензивен свеж цвят и екстракти от роза за траен луксозен комфорт. Предлага се в 18 нюанса, капсуловани в нова луксозна опаковка от висок клас: изработена във Франция, с изтънченост и savoir faire, всичко в едно. Ярък цвят и луксозна грижа, без да е необходим компромис. Интензивен цвят в съчетание с комфорт. Без сухи устни.
 


КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Нов елегантен ритуал: натиск върху емблематичния розов печат разкрива култовия златен пръстен отдолу. Усетете новата му чувствена извивка.

СЪСТАВКИ

Пригответе се за най-дръзкия матов финиш с L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick: дълготраен комфорт, безупречен цвят и пудрен матов финиш. Нанесете с едно движение и изберете от 18 нюанса. Драматично въздействие без драмата на сухите устни.
движение и изберете от 18 нюанса. Драматично въздействие без драмата на сухите устни. Емблематичната формула вече е обогатена с чисти пигменти за интензивен свеж цвят и с екстракти от рози за траен луксозен комфорт. Ярък цвят и луксозна грижа, без да е необходим компромис. Интензивен цвят в съчетание с комфорт за Вашите устни. Насладете се на изящни вечни нюанси или творчески почерк Star Shades с новата изваяна като листо форма. Капсулиран в нова луксозна опаковка от висок клас, изработена във Франция, която може да бъде персонализирана с нашата ексклузивна услуга за гравиране.

ПРЕДИ/СЛЕД

Открийте 18 нюанса за драматично въздействие.

ПОСТИГНЕТЕ ЖЕЛАНИЯ ВИД

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма ревюта на български.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си