Main content

LASH IDÔLE СПИРАЛА

СПИРАЛА ЗА ОБЕМ И ПОВДИГАНЕ

Постигнете всичките си цели с нашата спирала за обем. Миглите са повдигнати, плътни и с обем до 24 ч ... Прочетете цялото описание

Стара цена Нова цена 75 лв

text

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

СПИРАЛА ЗА ОБЕМ И ПОВДИГАНЕ

Постигнете целите си: Открийте силата на спирала Lash Idôle – носител на 177 награди по целия свят – която се фокусира върху всяка една мигла за незабавно повдигане, дължина и обем без натрупвания.

- НЕЗАБАВЕН ОБЕМ & ПОВДИГАНЕ
- ДО 24 ЧАСА ДЪЛГОТРАЙНОСТ
- БЕЗ НАТРУПВАНИЯ И РОНЕНЕ
- ДЕЛИКАТНА И КОМФОРТНА


КАКВО Е РАЗЛИЧНОТО

Характерната дъговидно извита четка избутва и разпръсква миглите за ефект "отворени очи", докато нейните 360 микровлакна грабват всяка мигла от корена до върха. Леката формула на гел-емулсия няма да утежнява миглите, оставяйки ги меки като пера, без лющене или размазване до 24 часа. Целите на миглите в спирала за насочване по-далеч и за повдигане по-високо.

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Ключът за върховен обем: отчетливата дъгообразно извита четка. Четката с микрокосъмчета има две страни - използвайте извитата страна на четката, за да придадете мигновен обем на миглите, и заоблената страна, за да ги повдигнете моментално. Резултатът е подредени, обемни мигли, за да се постигне върховен ефект на "отворени очи".

СЪСТАВКИ

Благодарение на неповторимата формула миглите са меки като перце.

Вижте пълния списък
Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си