Main content

MILLE ET UNE ROSES

Стара цена Нова цена 520 лв
MILLE ET UNE ROSES

MILLE ET UNE ROSES

EAU DE PARFUM

PDP Reviews

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма ревюта на български.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

PDP Product description section
text

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

СЪЩНОСТТА И ПОЕЗИЯТА НА DOMAINE DE LA ROSE

За да отпразнува откриването на Domaine de la Rose в Грас, Lancôme пресъздава историческия си аромат Mille et Une Roses, сега изработен от 97% съставки от естествен произход, като улавя същността и поезията на неповторимия регион. Квинтесенцията на розата. Сублимирано, естествено и модерно. Разкрива най-изненадващите си страни.

КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

На разсъмване, през първите дни на май. Полята разкриват най-ярките си нотки от мандарина и бергамот. Спираме, за да вдишаме дълбоко букет от току-що набрани рози. Някои все още цъфтят, други прецъфтяват. По листенцата им още има роса. Ароматът им изпълва въздуха със свежи, жизнени нотки, толкова характерни за Lancôme Rose.

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

С 97% натурални съставки преоткриването на нашия отдавна обичан аромат е обещание за освежаващо цветно пътешествие. За първи път Lancôme създаде естествен аромат в чест на нашата изключителна роза.
Mille et Une Roses е разработен без никакви оцветители, за да може естественият цвят на течността да се вижда в скъпоцения флакон като ваза за 1001 рози, потопени в чисто злато. Едно ароматно златно пътешествие. Покана да преминете през златните врати на нашия Domaine de la Rose в Грас.

Ingredients

СЪСТАВКИ

Минете през златните врати на нашата Domaine de la Rose в Грас, букет от току-що набрани рози с ярки искри от мандарина и бергамот.Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си